Wie ben ik…

Mijn naam is Ina, woon in de stad Groningen en ik werk met de voedingsproducten van Herbalife. Ik doe dit al meer dan  20 jaar en ben gedurende deze lange periode zelf ook enthousiast gebruiker van deze producten. In 3 maanden tijd ben ik 13 kilo afgevallen en 50 centimeter in omvang.

Hoe het begon…

Begin 1999 vertelde mijn vriendin, dat ze nu een afslankproduct gevonden had, dat haar echt hielp de nodige kilo’s te verliezen. “Het is uitermate simpel in gebruik en ik heb er beslist geen voor_inahongergevoel bij” (Dat trok me wel aan…). O ja, de naam van het product was Herbalife. Ik had nog nooit van Herbalife gehoord. Omdat zij, net als ik (en u?), al vele pogingen had ondernomen af te vallen met de ons allemaal wel bekende methoden en middelen (en resultaten…), was ik erg kritisch. Eerst zien en dan geloven…

Aangezien mijn vriendin niet in de buurt woonde, zag ik haar 3 maanden later voor de eerste keer terug: Jeetje!! Ik had haar nog nooit zo slank gezien. Mijn eerste reactie was: “dat wil ik ook en waar koop ik dat spul“! Zij antwoordde me toen, dat ze de producten kocht bij een Onafhankelijke Herbalife distributeur. Ik maakte via haar direct een afspraak bij een Herbalife distributeur bij mij in de buurt en de volgende dag zat ik al bij deze distributeur. Zij legde mij alles haarfijn uit en ik vertrok na een uur met de producten. Na 8 weken was ik 10 kilo afgevallen en 37,5 cm vet kwijt, op verschillende plaatsen op het lichaam  gemeten. Ik verloor hierna nog enkele kilo’s en was toen in totaal 13 kilo kwijt en 50 cm vet!. Ik ben nu al ruim 16 jaar op gewicht en houd dit gewicht gemakkelijk onder controle.
Ina_boot En ik houd toch wel van lekkere dingen…

Ik eet nu alles (met mate) en ontzeg mij niets.

Wat voor mij van even groot belang was, is, toen ik Herbalife nog niet kende en at, ik ‘s avonds rond een uur of half tien uitgeput op de bank lag en erg naar mijn bed verlangde: ik was eigenlijk altijd moe! Na een week of drie/vier Herbalife te hebben gegeten merkte ik dat ik veel meer energie had en fitter was en dat ik ‘s avonds niet meer zo vroeg naar bed wilde. Sinds die tijd ga ik regelmatig rond twaalf uur naar bed. Ik voel me overdag veel fitter en energieker en houd het ‘s avonds veel langer vol!
Herkent u deze momenten: na een verjaardagsfeestje of na de Kerstdagen, even voor de zonvakantie: de broek zit weer wat strakker en uw buikje mag wel wat dunner… Goede voornemens voor het nieuwe jaar om wat aan uw gewicht (en dus uw gezondheid!) te doen? Ik wel! Even weer “streng” zijn voor mezelf en ik ben weer op mijn streefgewicht.

Ook onze twee zoons (33 en 35 jaar) eten iedere dag minimaal één keer per dag de voeding. De ene gebruikt het voor zijn gezondheid, de andere voor zijn sport!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op: Ina@herbalina.com