Herbalina.com
ina@herbalina.com
Groningen

De website Herbalina.com is de website van onafhankelijk Herbalife member Ina Dolfing,

 

Veelgestelde vragen

De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling. Is het bestelbedrag hoger dan € 75,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

U ontvangt bij de email waarin wordt medegedeeld dat de bestelling is verzonden als bijlage een factuur van uw bestelling.

De facturen van uw bestellingen kunt u ook terugvinden (na te zijn ingelogd) onder de menu-optie “Mijn account” – “Mijn gegevens”. U selecteert de desbetreffende bestelling en vervolgens ziet u de inhoud hiervan. U kunt vervolgens een factuur van deze bestelling uitprinten.

De termijn die ligt tussen de bestelling en de bezorging is 1 á 2 werkdagen. Door weersomstandigheden en/of oorzaken buiten onze macht kan deze termijn langer zijn. De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven afleveradres en wordt bezorgd door PostNL of DPD. U ontvangt van de verzending een email met daarin de track-and-trace code van uw bestelling.

Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan ontvangt u hierover van ons bericht.

 

Indien u heeft aangegeven dat u uw bestelling bij ons wilt ophalen dan is verstandig om een afspraak te maken, zodat dat u niet voor een dichte deur komt… Stuur dan even een mail voor een afspraak naar ina@herbalina.com 

Als u uw bestelling bij een servicepunt wilt afhalen dient u zich te legitimeren. Neem daarom een legitimatiebewijs mee! Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u een servicepunt bij u in de buurt zoeken en aangeven dat u uw bestelling daar afgeleverd wilt hebben. U haalt dan de bestelling daar zelf op.